Follow:
Beauty, Make-up

Brown sugar – Jane Iredale

 

Jane Iredale is één van mijn favoriete make-up merken. Keer op keer grijp ik er naar terug. Geen enkel ander merk heeft mij tot nu toe zo erg kunnen overtuigen!

Voor wie onder een steen leeft en Jane Iredale nog niet kent even kort overlopen: Jane Iredale is het eerste merk dat een volledige minerale make-up lijn op de markt bracht. De producten zijn erg huidvriendelijk en bevatten absoluut geen schadelijke stoffen. Ze laten je er niet alleen goed uitzien, maar verzorgen de huid ook. Alles wat je nodig hebt toch?

Ik hou van de natuurlijke look die je kan creëren met Jane Iredale make-up. Zelf ben ik zelden zwaar opgemaakt (Ik ben wel gek van een winged eyeliner). Ik wou heel graag een compact oogschaduw palletje dat ik gemakkelijk overal mee naar toe kan verhuizen en waarmee ik toch verschillende looks kan maken. Dit mooie ding is nog maar een paar weken in mijn bezit en ik kan al meteen zeggen dat het een blijvertje is!

 

image image

 

Beschrijving kleuren:

Alle kleuren hebben een subtiele, mooie glitter en blenden erg goed samen.

De lichte kleur kan je omschrijven als een champagne kleur. Deze gebruik ik over het volledige ooglid als basis of gewoon als enige kleur op een dag dat ik niet veel make-up wil dragen.

De middelste kleur is een lichte chocolade bruine kleur. Deze gebruik ik vaak over de champagne kleur of in de buitenste ooghoeken.

De donkere kleur is een vrij donker bruin met een beetje grijs. Dit is de kleur die ik het minst gebruik (Kan je duidelijk zien aan het palletje). Als ik de kleur gebruik is het ook weer in de buitenste ooghoeken. Wel ideaal om een zwaardere look mee te creëren!

Eindverdict: veeel liefde voor dit mooie palletje!

 

image

 

Ingrediënten:

Mica, Boron Nitride, Dimethicone, Pine Bark Extract, Pomegranate Extract. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Carmine, Manganese Violet, Ultramarines, Chromium Oxide Greens.

Kostprijs?

De kostprijs van dit palletje is 34,20 Euro. Fjoeeeuw, ja dit is vrij prijzig! Ik heb het er helemaal voor over want Jane Iredale is the best!

Waar te koop?

Ik kocht mijn oogschaduw palletje bij Parfuma in Antwerpen. Maar je kan ook perfect online bestellen op hun website. Ze hebben trouwens nog veel andere kleurtjes die er ook prachtig uitzien!

 

 

Doei!

XxX

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply