Follow:
Beauty

De dierproefvrije tag

 

Ik zag deze tag op Naoki (één van mijn favoriete blogs) en wou deze ook heel graag posten. De bedoeling hiervan is om cruelty free cosmetica wat meer in de schijnwerpers te zetten en te laten zien dat er best wel veel fijne merken op de markt zijn die niet op dieren testen. Voor mij is dit heel belangrijk, dus daarom wou ik deze tag graag met jullie delen. Hopelijk kan ik jullie hiermee ook inspireren!

1. Wat is je favoriete dierproefvrije gezichtsmake-up product?

Momenteel is mijn favoriete make-up merk nog altijd Jane Iredale. Het product dat ik zo goed als elke dag gebruik is hun poeder foundation. Ik heb letterlijk nog nooit dezelfde foundation zo veel keer opnieuw gekocht. Jane Iredale gebruikt vrij natuurlijke ingrediënten, is cruelty free en vegan.

2. Wat is je favoriete dierproefvrije oogmake-up product?

Ik ben heel tevreden met mijn Jane Iredale oogschaduw palletje. Ik gebruik dit ook bijna elke dag. Een ander merk waar ik ook heel erg tevreden over ben is Lilly Lolo. Hun mascaras’s en oogschaduw palletjes zijn een aanrader!

3. Wat is je favoriete dierproefvrije lipproduct?

Lippenstift gebruik ik eigenlijk niet vaak, maar ik gebruik wel elke dag mijn Hurraw lipppenbalsem. Die zijn zo goed!

4. Wat is je favoriete dierproefvrije gezichtsverzorgingsproduct?

Mijn perfecte merk ben ik nog niet tegengekomen, maar momenteel test ik Pai uit en dat bevalt me wel heel goed. Ik wissel ook wel graag eens af, er is namelijk zo veel keuze op de markt! Phb is trouwens ook een heel leuke!

Iets anders dat ik dagelijks gebruik op mijn gezicht is rosehip seed oil. Ook echt een aanrader!

5. Wat is je favoriete dierproefvrije body product?

Ik gebruik heel graag Arganolie of kokosolie voor mijn lichaam. Die bevatten geen parfum en zijn heel puur.

6. Wat is je favoriete dierproefvrije parfum?

Een heel leuk parfummerk dat geuren namaakt van bestaande merken is Eden. Enkel zijn de geuren vegan en stukken goedkoper dan normaal. Binnenkort kan ik de geur “La vie est belle” van Eden ook eindelijk testen!

7. Wat is je favoriete dierproefvrije nagellak?

Ik hou erg veel van Zoya en Kure bazaar nagellak. De kwaliteit is heel goed, ze hebben leuke kleuren en daarnaast zijn ze ook veel “gezonder” dan de standaard nagellak. Benecos heeft ook wel leuke kleurtjes in hun assortiment en de prijs van hun nagellak ligt veel lager. Ik persoonlijk vind de kwaliteit iets minder goed dan de vorige twee merken.

8. Zou jij niet dierproefvrije make-up kunnen weggeven/weggooien?

Ja, ik geef met plezier make-up weg die ik zelf niet meer wil gebruiken. Ik heb nog wel enkele dingen liggen die ik aan het opgebruiken ben.

9. Welk niet dierproefvrij merk zou je gaan missen en waarom?

Ik mis eigenlijk helemaal niets. Er zijn genoeg andere merken te koop die heel leuk zijn en goed van kwaliteit.

 

XxX

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply