Follow:
Beauty, Shopping

Ecco Verde order#01

 

Ik hou enorm veel van producten die cruelty free zijn (Niet getest op dieren, geen dierlijke producten) en daarnaast ook nog zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten bevatten. Wanneer ik nieuwe producten nodig heb bestel ik heel vaak op Ecco Verde. Dit is zonder twijfel één van mijn top 3 favoriete online shops. Hun aanbod is zooo groot, je kan er uren op blijven kijken!

Enkele van mijn productjes waren opgebruikt, dus ik mocht van mezelf nog eens een kleine bestelling plaatsen (Jeeej!). Ze hebben ongelofelijk veel producten die erg interessant zijn. Het is zo moeilijk om mijn winkelkarretje niet vol te proppen! Maar ik probeer mij te houden aan wat ik echt nodig heb. Moeilijk, maar voor het goede doel!

 

image

 

Ik kocht deze keer 5 producten op Ecco Verde:

  • Dr Bronner neutral mild liquid soap: Deze heb ik in het verleden al eens gekocht en ik was er best tevreden over. Het aantal ingrediënten in deze zeep is vrij gelimiteerd. Ze hebben verschillende geuren in hun assortiment maar ik koos voor de neutral versie. Deze bevat geen parfum en is daarom dus ideaal voor mijn super gevoelige huid!
  • Hurraw organic lip balm in chocolate: Momenteel mijn favoriete lippenbalsem! De geur is zo goed dat ik hem zou willen opeten! Hij gaat ook erg lang mee.
  • Avril mascara: Volgens mij is dit de beste en goedkoopste natuurlijke mascara ooit! Ik gebruik deze al een hele tijd en blijf er altijd naar terug grijpen.
  • Tea Natura toothpaste with clay and sage: Ik ben al een tijdje aan het experimenteren met natuurlijke tandpasta. Deze is nieuw voor mij, dus ik kan er nog niet echt veel over zeggen. 
  • Pai skincare anywhere essentials travel kit ‘Instant calm’: Dit is het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben. Het merk Pai ken ik al vrij lang, maar heb er nog nooit iets van kunnen testen. Omdat ik op zoek ben naar een nieuwe skincare lijn voor mijn gevoelige huid is dit kleine travel setje ideaal. 

 

image image image

 

Wat is jullie favoriete webshop?

 

XxX

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply