Follow:
Food, Spots

Greenway Gent

 

Tegenwoordig is er in Gent zo veel keuze aan plantaardig eten. Het is al niet meer gemakkelijk om een keuze te maken omdat er zo veel lekkers is! De plaats waar mijn vriend en ik in het begin heel vaak gingen eten is Greenway. We gaan hier nog steeds regelmatig eten hoor, maar we proberen ook graag eens iets anders uit(Of ik toch althans;)).

Een tijdje geleden gingen we nog eens langs bij Greenway Gent en het leek mij het perfecte moment om met jullie te delen hoe fantastisch het daar wel is.

 

DSC05803 DSC05804 DSC05807 DSC05808 DSC05813

 

Wat ik ook erg leuk vind bij Greenway is dat er elke maand enkele nieuwe suggesties op het menu staan. Zo blijft het ook interessant voor mensen die regelmatig bij hun gaan eten. De tip voor mensen die nog nooit iets bij hun gaan eten zijn moet wel de vegan kebab wrap zijn. Die is echt zo lekker dat je meteen verkocht bent!

Hoe lekker hun vegan kebab wrap ook is, ik probeer toch soms eens te kiezen voor de suggestie van de maand. Laatst was hun suggestie van de maand een Braziliaanse wrap of een club sandwich. Deze keer koos ik  voor de Greenway club sandwich met gemarineerde tempeh.

Soms is het lastig om voor iets anders te gaan dan voor hun kebab wrap omdat ik daar zo zot van ben, maar ik kan zeggen dat de club sandwich ook echt heel erg lekker was! Bij veel van hun gerechten krijg je er ook een lekker slaatje bij. Hoe meer groentjes, hoe meer vreugde!

 

DSC05819 DSC05821

 

Ze hebben ook een vrij ruim assortiment van drankjes en enkele super lekkere dessertjes. Mijn favoriete dessertje hij hun is de vegan brownie. Als je zo gek op chocolade bent als ik, moet je deze echt proberen! Je hebt de keuze tussen een vegan brownie en een gewone brownie. Ik weet natuurlijk niet hoe de gewone brownie smaakt, maar de vegan zal je niet teleurstellen!

 

DSC05824

 

Interesse om eens langs te gaan bij Greenway? De adressen en hun menu zijn hier te vinden.

XxX

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply