Follow:
Food, Lifestyle

A box full of kind goodies #30

 

Elke maand kijk ik uit naar mijn doos vol cruelty free, vegan snacks van TheVeganKind. Ik ben ondertussen al een hele tijd lid en nog alijd heel enthousiast!

TheVeganKind is een bedrijfje uit Engeland, dus mijn doos moet spijtig genoeg wel een hele eind afleggen om op mijn stoep te geraken. Eindelijk is hij hier en kan ik met jullie delen wat ik deze maand ontvangen heb!

De doos bevat meestal een 5-tal snacks, één lifestyle product en een receptje. Vegan uiteraard! Daarnaast wordt er elke maand per verkochte box, een donatie gestort aan verschillende liefdadigheidsorganisaties. Deze maand gaat de donatie naar Teen VGN. Een organisatie die jonge veganisten steunt, door bijvoorbeeld veganistische zomerkampen te organiseren.

 

IMG_1402

 

Deze maand in TheVeganKind doos:

  • Vego Vegolino Pralines: Over deze ben ik heel enthousiast (Chocolade deuh!). Deze pralines zijn een nieuw product van de makers van de bekende en heel erg lekkere Vego chocolade repen. Deze zijn nieuw en zouden binnenkort te verkrijgen zijn.
  • Eat Real Chilli and Lemon Hummus Chips: Ik ben een fan van chips en ben heel erg blij wanneer ik een vegan en gezonder alternatief tegen het lijf loop. Van dit merk heb ik al eens chips gekocht en vond de smaak behoorlijk goed. Benieuwd wat deze nieuwe smaak zal geven!
  • Bakedin Belgian Chocolate Mug Brownie Mix: Een brownie mix om een mug brownie te maken. De mugcakes zijn al een tijdje in, maar ik heb er nog nooit ééntje kunnen maken. Dit gaat dus binnenkort veranderen. “Bake a brownie in 60 seconds” veel belovend, ik kijk er naar uit!
  • Clearspring Tamari Roasted Soybeans with Tomato and Herb: Na de ongezondere snacks zitten er ook deze Organic geroosterde sojabonen met tamari in de doos. Geen idee hoe deze mij zullen bevallen. Naar het schijnt zijn ze heel lekker, maar ik ben toch het minst enthousiast om deze te proeven.
  • Greedie Goddess Mango Passion & Carrot Smoothie Bites: De laatste snack is ook weer iets gezonder. Gevriesdroogd fruit met één groente, geen toegevoegde suikers en bewaarmiddelen. Naar deze ben ik ook wel heel benieuwd.
  • Humblestuff Lemon Myrtle Multi Surface Cleaning Spray: Als lifestyle product kreeg ik deze maand een ecologische reinigingsspray zonder chemicaliën. De naam van dit product doet mij onmiddellijk aan ‘Harry Potter’ denken. Hopelijk werkt hij ook magisch goed!

 

IMG_1406 IMG_1407 IMG_1404 IMG_1403

 

Het receptje van deze maand is er ééntje om zelf smeerkaas te maken van cashewnoten. Kaas is één van de weinige dingen die ik soms toch wel eens mis. Ik vind het dus heel fijn dat er een receptje in de doos zit waarmee ik binnenkort een vegan smeerkaas kan maken. Het ziet er ook helemaal niet moeilijk uit.

 

IMG_1405

 

Interesse om ook elke maand een leuke doos van TheVeganKind te ontvangen? Ga zeker eens kijken op hun website! Ze doen trouwens ook een doos met enkel beauty producten!

 

XxX

Share:
Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply