Follow:
Leestip, Lifestyle

Leestip: De groene meisjes

 

Eén van mijn favoriete blogs aller tijden moet wel De groene meisjes zijn. Een heel erg fijne Nederlandse blog over groen eten, leven en reizen met prachtige foto’s om naar te kijken! De meisjes achter deze blog: Merel en Jamie(nu zou het vooral nog Merel zijn) eten volledig plantaardig en doen hun best om zo ecologisch mogelijk te leven. Hun blog is zooo inspirerend en hun posts altijd zo fijn om te lezen. Een tijdje geleden kwam ik te weten dat ze een boek uitgebracht hadden en ik was natuurlijk meteen enthousiast!

 

IMG_3220 IMG_3236

 

De verschillende onderwerpen in het boek

In het hoofdstuk groen eten geven de meisjes uitleg over wat veganisme nu precies is en waarom ze op deze manier gaan eten zijn. Ze geven ook allerlei tips over het toepassen in het dagelijks leven(want het kan inderdaad soms wel eens tricky zijn!) Natuurlijk zitten er ook een paar heerlijke receptjes in dit hoofdstuk(bijvoorbeeld bananen brood met chocolade, mmm!) Het hoofdstuk groen leven gaat over diervriendelijke cosmetica, waar je het best op kan letten bij het kopen van cosmetica en er staan zelfs enkele leuke diy’s in! ze schrijven ook over het kopen van tweedehandsspullen voor in huis en waarom je best bewust kan zijn bij het kopen van kledij.

De laatste twee hoofdstukken groen reizen en groen denken gaan dan weer over hun favoriete reisplek, hoe je zelf op een iets meer ecologische manier kan reizen en nog enkele gedachten die je zeker kunnen inspireren om je leven eventjes op zijn kop te zetten.(Het is helemaal de moeite waard!)

 

IMG_3231 IMG_3230 IMG_3227

 

Aanrader om te lezen?

Ja zeker, Ik hou enorm veel van dit boek! Ben jij iemand met een interesse voor gezond, plantaardig eten en alles wat met groen leven te maken heeft? Dan MOET je dit boek gewoon hebben!

Het boek van De groene meisjes was te koop bij Bol, maar is momenteel overal uitverkocht. Normaal kwam er maar één oplage uit van hun boek, maar ik dacht gelezen te hebben dat er toch nog een tweede druk komt. Zeker in het oog houden dus!

 

XxX

Bewaren

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply