Follow:
Beauty, Make-up

Lily Lolo oogschaduw palletjes

 

Nieuwe cruelty free merken ontdekken is naar mijn mening één van de leukste dingen die er zijn. Een heel leuk schattig merk dat ik ondertussen al een tijdje ken is Lily Lolo. Een beetje een grappige naam, maar het is echt wel een tof en vrij betaalbaar merk. Ik heb al enkele van hun productjes kunnen testen en ben nog altijd verliefd op hun palletjes.

Lily Lolo is een Brits merk(Bijna altijd de beste merken!) dat minerale make-up maakt zonder parabenen, synthetische kleuringen en synthetische parfums. Heel veel van hun producten zijn ook Vegan Friendly. De naam van het merk is blijkbaar een samenstelling van de bijnamen die oprichtster Vikki Khan aan haar  zussen gaf(Lily en Lolo).

 

IMG_3374 IMG_3376 IMG_3379DSC05749

Enchanted eye palette

Dit palletje verkopen ze niet meer op de site van Lily Lolo, maar ze hebben wel een ander pallet in de plaats dat naar mijn mening leukere kleuren bevat.

De kleuren in dit pallet zijn:

Wishbone: Een hele neutrale nude kleur, die perfect kan dienen als basis onder andere kleuren.

Moonbeam: Een meer oranje nude kleur met een lichte shimmer.

Entranced: Taupe met shimmer.

Voodoo: Khaki kleur met shimmer.

Mirror Mirror: Donker grijze kleur, ook met een shimmer.

Thunderstorm: Een vrij felle kobalt, matte kleur.

Deadly Nightshade: Donker paarse, matte kleur. 

Spellbound: Een donkere matte, chocolade kleur.

Hele leuke namen, maar er zitten toch wel enkele kleurtjes in dit pallet dat ik zelf minder mooi vind. Thunderstorm is vrij fel voor mij. Ik draag heel veel blauw qua kledij, maar blauwe oogschaduw is niet zo mijn ding. Deadly Nightshade is een paarse kleur die ik ook niet snel zal gebruiken. Voodoo vind ik wel een mooie kleur, maar zal ik ook weer niet snel gebruiken. Alle andere kleurtjes zijn wel helemaal top voor mij!

 

IMG_3409 IMG_3411DSC05763

Laid Bare eye palette

De kleuren in dit pallet zijn:

Stark naked: Een rozige nude kleur met een lichte shimmer.

Au naturel: Iets donkerdere rozige nude kleur met shimmer.

Skinny dip: Lichte taupe met shimmer.

Shy away: Lichte chocolade kleur met shimmer.

Lady godiva: Goude kleur met shimmer.

Birthday suit: Bijna matte, donker bruine kleur.

Exhibitionist: Bijna matte, taupe kleur.

Exposed: Heel donker grijs met lichte shimmer.

Dit is absoluut mijn favoriet palletje van de twee. De kleuren zijn heel mooi en vrij neutraal. Alle kleuren uit dit pallet zou ik dagelijks dragen.

 

Kwaliteit van de paletten:

De kwaliteit van de oogschaduwen zijn vrij goed voor hun prijs(Rond de €23 per pallet.). Er komt wel niet altijd even veel kleur van sommige oogschaduwen, soms moet je twee keer wrijven om een deftige dekking te krijgen. Dit is vooral het geval bij spellbound uit het Enchanted pallet. De meeste kleuren vind ik echt prachtig en alledaags. Daarnaast is het natuurlijk ook super dat alles cruelty free is en er geen schadelijke stoffen gebruikt worden. Eén van de eerste ingrediënten in de oogschaduwen zijn zelfs Jojoba seed olie en Argan olie, wat alle twee super ingrediënten zijn.(Je kan alle ingrediënten hier bekijken!)

 

Lily Lolo is te koop op hun eigen website en ook via Ecco Verde.

 

XxX

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Claire

  Prachtig palette! Ik ben zelf wel van de natuurlijke kleuren dus dan is dit ideaal 🙂

  9 augustus 2016 at 21:49
  • Reply Katrien@onagreenjourney

   Ja, het zijn echt wel aanraders! 🙂

   16 augustus 2016 at 16:10
 • Reply Galina

  Ben gek op de foundation van Lily Lolo, ben alweer bijna door mijn derde verpakking heen. Deze pallets spreken mij eigenlijk wel heel erg aan. Probeer niet te veel te kopen, maar als mijn naked pallet op is dan is dit misschien helemaal niet zo een gek, natuurlijk alternatief.

  14 augustus 2016 at 16:28
  • Reply Katrien@onagreenjourney

   De poeder heb ik ook nog staan! Die is best wel goed, maar ik ben te gek op mijn Jane Iredale foundation. 😉

   16 augustus 2016 at 16:10

  Leave a Reply