Follow:
Eco, Leestip, Lifestyle

Niets verspillen doe je zo!

 

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik het nogal heb voor boeken. Liefst nog die met een speciale, aantrekkelijke cover. Ik kwam Niets verspillen doe je zo! tegen bij de Dille en Camille (Ook een hele leuke winkel trouwens!). Mijn interesse werd meteen gewekt toen ik de titel van dit boek zag. Maar vanaf het moment dat ik het boek opendeed, was ik meteen verkocht.

Ik wil zelf heel graag wat minder gaan verspillen op alle mogelijke vlakken. Het is hartverscheurend om bijvoorbeeld eten te moeten wegsmijten omdat het over datum is, terwijl er mensen zijn die er alles aan moeten doen om te overleven. We staan hier zo weinig bij stil omdat alles voor ons vanzelfsprekend is. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om het tij te keren en wil stap voor stap duurzamer gaan leven. Ik hoop dat dit boek mij hiermee een beetje kan helpen.

 

DSC05496

DSC05516

 

Wat ik zo leuk vind aan dit boek is dat er verschillende onderwerpen aan bod komen op een hele leuke manier. Op elke pagina zijn er leuke illustraties te vinden die het leren over dit onderwerp zo veel leuker maken. Het gaat van minder verspillen bij de schoonmaak in huis, tot minder verspillen tijdens je persoonlijke verzorging. Het boek gaat dus heel ruim en is absoluut niet saai om te lezen!

Er staan receptjes in om zelf schoonheidsproducten te maken die beter zijn voor het milieu en ook een stuk goedkoper zijn voor je portemonnee. Zo staan er receptjes in om zelf haarmaskers en lippenbalsems te maken. Daarnaast staan er ook tips in over hoe je duurzamer kan reizen, tuinieren en noem maar op. Je kan het niet bedenken hoe veel informatie er in dit boek staat! 

 

DSC05511DSC05507

 

Eind beoordeling:

er is zo veel over dit boek te zeggen, dat ik gewoon niet weet waar te beginnen. Ik hou het simpel:

Als je heel graag meer over dit onderwerp te weten wil komen, raad ik je echt aan om dit boek te lezen. Je kan het hier vinden via Bol of je kan het ook gewoon gaan bestellen bij je lokale Standaard Boekhandel. Het is zeker en vast een aanrader als je graag zelf wat duurzamer wil gaan leven en daar op een leuke manier wil over lezen. Gewoon al als je iemand bent die graag zelf dingen maakt, is dit waarschijnlijk een boek voor jou!

 

DSC05519 DSC05520

 

 

XxX

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply