Follow:
Eco, Lifestyle, Shopping

Opening Supergoods store Gent

 

Een tijdje geleden ging ik voor het eerst shoppen bij Supergoods in Mechelen. Ik was toen echt onder de indruk van het aanbod ecologische merken. Ze verkopen merken zoals Dr Bronner, Armed angels, People tree, Veja etc. Veel leuke merken die ik al een tijdje ken via internet, maar die niet zo gemakkelijk te vinden zijn in de winkel. Toen ik een mailtje kreeg dat er net zo een winkel ging openen in Gent was ik al helemaal tevreden! Ik ging voorbije zaterdag een kijkje nemen en wil dit vandaag met jullie delen.

 

DSC05769 DSC05772

DSC05778 DSC05775 DSC05780

 

De store in Gent lijkt kleiner dan die in Mechelen en heeft momenteel ook een iets kleiner aanbod. Op vlak van kledij is er wel al redelijk veel keuze. De kleding collectie die je momenteel kan vinden in de winkel te Gent is echt prachtig en goed van prijs(Zowel die voor mannen als voor vrouwen). Ook qua jeansbroeken zou ik er zeker en vast mijn smaak kunnen vinden. De volgende keer dat ik een nieuwe jeansbroek nodig heb, weet ik alvast waar ik ze moet gaan zoeken!

Wat ik niet gezien heb toen ik in Mechelen was, is het merk Woron. Ik volg dit merk al een tijdje via Instagram en het is super tof om het eindelijk terug te vinden in de stad waar ik vaak rondloop. Woron verkoopt basic en duurzaam ondergoed voor vrouwen. Ondanks dat het merk zo eenvoudig is, vind ik persoonlijk dat het er heel mooi uitziet!

 

DSC05781 DSC05782 DSC05783

 

Wanneer je op zoek bent naar een paar duurzame sokken of nylonkousen, kan je ook terecht hij Supergoods. Momenteel verkopen ze het schattige sokkenmerk Qnoop en nylonkousen van Swedish stockings. Swedish stockings is voorlopig het enige merk in Europa dat nylonkousen maakt van gerecycleerde garen. Heel goed bezig dus!

 

DSC05787 DSC05790

 

Nog twee leuke merken te koop bij Supergoods zijn Kure bazaar en Seepje. De nagellakjes van Kure bazaar heb ik zelf ook liggen en die zijn echt heel goed van kwaliteit! Ze hebben hele leuke kleuren en bestaan bovendien voor 85% uit natuurlijke ingrediënten zoals: houtpulp, mais etc. Ze bevatten ook veel minder chemicaliën dan gewone nagellak.

Seepje is een merk dat ecologische wasproducten verkoopt. Ik heb dit merk al heel vaak zien passeren, maar momenteel nog de kans niet gekregen om het te proberen. Vanaf het moment dat ik alleen ga wonen, schaf ik mij zeker en vast een fles of doos aan!

 

DSC05798

DSC05833

 

 

 Je kan nog meer leuke merken ontdekken door Supergoods zelf een bezoekje brengen op Brabantdam 56 B, B-9000 Gent, open di-za 10-18u, ma 11-18u. 

 

XxX

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Resaarcle

    Ik werd ook een beetje verliefd in die winkel!

    30 november 2016 at 22:28
  • Leave a Reply