Follow:
Beauty, Make-up

Pacifica stellar gaze mascara

 

Het vinden van een goede cruelty free mascara kan soms nogal een uitdaging zijn. Heel veel merken zijn op dieren getest of bevatten dierlijke producten. Iets wat ik niet graag op mijn wimpers wil smeren. In Londen kwam ik deze mooie mascara van Pacifica tegen.

Pacifica is een heel fijn merk uit Amerika, met een heleboel leuke producten die 100% cruelty free en vegan zijn. Daarnaast gebruiken ze ook nog eens vrij natuurlijke ingrediënten, kiezen ze ervoor om hun verpakking recycleerbaar te houden en zijn ze ook echt wel bezig met zo ecologisch mogelijk produceren. Hun producten spreken mij al een tijdje aan en ik had dringend een nieuwe mascara nodig. Het ideale moment om eens een nieuwe te testen! Ik koos voor de kleur Supernova, wat eigenlijk gewoon zwart is.

 

IMG_3158

Untitled-1

 

Pluspunten

 • Vrij natuurlijke ingrediënten. Geen parabenen, minerale olie en synthetische kleuringen.
 • Infusie met vitamine B en Kokosnootolie, wat heel goed zou zijn voor je wimpers.
 • Maakt de wimpers langer, sterker en geeft meer volume.
 • Super schattige verpakking
 • 100% cruelty free en vegan.
 • Mooi effect en blijft goed zitten.
 • Handig borsteltje.

 

Minpunten

 • Bij ons moeilijker te vinden in de winkels.(Wel op webshops zoals hier of hier)
 • De mascara kost €22,50, dit kan voor sommigen een minpuntje zijn.

 

IMG_3161 IMG_3160

Aanrader?

Ik ben persoonlijk wel tevreden over het resultaat die de mascara geeft. De ingrediënten zijn veel beter dan bij de meeste mascara’s en hij maakt mijn wimpers langer en voller. Of hij werkelijk mijn wimpers versterkt, kan ik nog niet meteen zeggen. De prijs is voor mij ook geen minpuntje. Ik betaal veel liever wat meer voor een kwaliteitsproduct dat cruelty free is en goeie ingrediënten bevat. De prachtige recycleerbare verpakking is ook wel een leuk extraatje! Ik wil in de toekomst zeker en vast nog wat meer Pacifica uitproberen!

 

 

XxX

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Claire

  Ik zocht toevallig een review over deze mascara. Hij lijkt me wel fijn maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet blown away ben. Hij maakt je wimpers wel goed zwart maar ik hou toch van een heftiger effect.

  2 augustus 2016 at 12:02
  • Reply Katrien@onagreenjourney

   Je kan hem best nog wel goed opbouwen hoor! 😉 Ieder zijn smaak natuurlijk! XxX

   2 augustus 2016 at 12:15

  Leave a Reply