Follow:
Lifestyle, Shopping

Phytosun Nevado verstuiver + giveaway

 

Deze periode van het jaar is niet altijd mijn favoriete, het wordt alsmaar meer triest en koud buiten. Gelukkig zijn er een heleboel manieren om deze periode goed door te komen en een beetje aangenamer te maken. Voor mij persoonlijk zijn dat bijvoorbeeld kaarsen, een lekker warm bad nemen, knusse dekentjes en zeker en vast een aromaverstuiver.

Ik heb ondertussen al verschillende aromaverstuivers kunnen uittesten, en vind het toch altijd een heel aangenaam apparaatje om te hebben wanneer het buiten wat kouder wordt. Deze keer teste ik de Nevado verstuiver van Phytoson uit en wil heel graag met jullie delen wat ik daar van vond. Lees zeker verder want er hangt een leuke giveaway aan vast!

 

dsc05891 dsc05892

 

Gebruik en design

De verstuiver is enorm gemakkelijk in gebruik, je hoeft enkel maar wat water in de verstuiver te gieten en enkele druppeltjes essentiële olie naar keuze toe te voegen. Het design van de verstuiver is heel simpel, maar toch aangenaam en mooi. Er staat maar één knopje op het apparaat, waarmee je de verstuiver aan en uit zet of het licht afzet door twee keer na elkaar te drukken. Het is ook erg gemakkelijk om het apparaatje prober te houden en uit te kuisen. Dit is zeker iets wat ik erg belangrijk vind! In het verleden heb ik al vaak te maken gekregen met verstuivers die absoluut niet zo aangenaam waren om uit te kuisen.

 

Essentiele olie

Ik kreeg drie verschillende essentiële oliën bij de verstuiver:

Citroengras: Zou helpen bij gewrichtsklachten, kan de huid verstevigen en is ook goed om de lucht in huis te zuiveren. Wanneer je de olie in de verstuiver doet gaat deze niet echt veel helpen bij gewrichtsklachten, daarvoor zou je deze op de huid moeten smeren in combinatie met een basisolie zoals amandelolie. Cirtoengras in de verstuiver zorgt er wel voor dat de ruimte enorm fris ruikt en ik wordt er ook aandachtiger door.

Grove den: Zou helpen bij het vrijmaken van de luchtwegen en het zuiveren van de lucht in huis. De grove den heeft een vrij sterke geur, maar toch aangenaam. Het helpt inderdaad goed bij het vrijmaken van de luchtwegen. Ideaal dus wanneer je een verkoudheid aan het krijgen bent of er al ééntje te pakken hebt. Of deze olie ook echt helpt om de lucht te zuiveren, kan ik niet meteen zeggen. De ruimte ruikt alleszinds veel frisser!

Marjolein: Zou helpen om de weerstand te ondersteunen en de circulatie van koude handen, voeten en stramme spieren te bevorderen. De marjolein is absoluut mijn favoriete geur van de drie oliën. Ik kan niet met zekerheid bevestigen dat mijn weerstand er inderdaad beter van geworden is, maar ik vind de geur alleszinds erg aangenaam. Net zoals bij citroengras wordt ik er heel aandachtig van en ik vind dat deze geur toch wel helpt wanneer je last hebt van een verkoudheid. Deze olie gaat ook niet helpen bij de circulatie wanneer je hem niet op de huid smeert (in combinatie met een basisolie).

 

dsc05899

 

Eindbeoordeling

Ik ben heel erg te spreken over deze verstuiver! Het design is niet echt speciaal, meestal verkies ik een iets leuker design, maar ondanks dat ben ik heel erg tevreden! Het heeft mij aangenaam verrast dat de verstuiver zo gemakkelijk uit te kuisen is. Voor mij absoluut een onmisbaar apparaat deze periode van het jaar.

De verstuiver zelf is te koop bij Newpharama voor €49,45. Bezoek gerust eens de website van Phytosun mocht je interesse hebben in een verstuiver of andere producten.

 

Giveaway

Ik mag iemand gelukkig maken met een Nevado Verstuiver! Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is:

 • Laat een comment achter onder deze post om te zeggen dat je graag mee wil doen aan de winactie.
 • Like “On a green journey” en “Phytosun” op Facebook.
 • Deel de actie openbaar op Facebook.

De actie loopt tot 30/11/16, ik maak de winnaar op die dag bekend via de Facebookpagina.

 

Veel succes!

XxX

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share:
Previous Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Mariko

  Oooh dit zou echt mn baby nesting compleet maken!

  22 oktober 2016 at 18:03
  • Reply Katrien@onagreenjourney

   Succes! 😉

   22 oktober 2016 at 18:05
 • Reply Fran VE

  Ik waag mijn kans en wil graag meedoen aan deze winactie! ??

  23 oktober 2016 at 21:06
 • Reply Anita

  Deze zou ik goed kunnen gebruiken om de lange winterdagen dat ik binnen moet zitten wat op te vrolijken.

  23 oktober 2016 at 21:31
 • Reply Kelly

  Ik doe graag mee, zal zeker een mooi plaatsje krijgen in ons nieuw huisje ?

  25 oktober 2016 at 18:33
 • Reply Elke

  Ik ga in december alleen gaan wonen en ik denk dat het heel gezellig moet zijn om thuis te komen naar deze super schattige verstuiver, die de wintermaanden iets dragelijker kan maken 🙂

  27 oktober 2016 at 17:18
 • Reply Geoffrey Jorissen

  Ik wil graag mee doen aan de winactie 🙂

  13 november 2016 at 18:10
 • Leave a Reply